Thursday, August 1, 2013

IT Quiz 117

1.Identify this gadget
2.Identify this person #recently died

Ans:Ilya Segalovich (Yandex co-founder)
3.Which are the founders of Whatsapp ?
Ans:Brian Acton and Jan Koum
4.identify this app
5.Identify the company from the tagline  " Access . Content . Solutions ?
Ans:Tata Docomo
6. X is a company founded by Rob Campbell and Taylor Pohlman . X was acquired by Microsoft and the product of X is now knows as Powerpoint. What is X ?
Ans:Forethought Inc
7.identify this person
Ans: Reed Hastings (Netflix)
8.Who is known as the father of Phreaking ?
Ans: Joe Engressia
9.Identify this person
Ans: Hakon Wium Lie(CSS)
10.Identify this Symbol ?

Ans: Control (ISO Keyboard symbol )

No comments:

Post a Comment