Saturday, May 25, 2013

IT Quiz 113

                                             IDENTIFY THIS LOGO

Monday, May 13, 2013

IT Quiz 112

                                             IDENTIFY THIS LOGO

Wednesday, May 8, 2013

IT Quiz 111

                                         IDENTIFY THIS PERSON

Saturday, May 4, 2013

TCS IT Wiz 2013 UAE Prelims

1.What in the world of computers was initially designed to prevent phosphor burn-in on CRT and plasma computer monitors?
Ans:Screen Saver
2.What do you call a person who spends a great deal of his time on computers ?
Ans:Mouse Potato
3.What is this called?

Ans:Blue Screen of Death
4.Which was the most used term on the internet in 2012?
Ans:Hashtag ( # )
5.Who are they ?
Ans:MS Office Assistants 
6.Identify her ?
Ans:Virgina Rometty 
7.Which company provided solutions for the New York Half marathon ?
8.Who was the Times Person of the Year for the year 2006 ?
Ans:You ( Reference to the millions of people contributing to the internet)
9.Identify the logo ?
10.Which term is used to describe a computer security expert who uses hacking with ethical intentions like improving security of workstations ?
Ans:White Hat Hacker

Ans:Angry Birds - Star Wars

Credits : TechTacToe