Thursday, August 29, 2013

IT Quiz 125

1.Identify the logo
Ans:F Secure
2. X  is an action-adventure stealth video game series developed by the Danish company IO Interactive. The series is available on Microsoft Windows as well as several video game consoles, including the Xbox, PlayStation 2, GameCube, Xbox 360 and PlayStation 3. The game series has since expanded into a novel  written by William C. Dietz. what is X ?
Ans:Hitman
3.Samy (also known as JS.Spacehero) is a XSS worm that was designed to propagate across this social-networking site. At the time of release, it gained significant media attention.Samy Kamkar, the author of the worm, was raided by the United States Secret Service and Electronic Crimes Task Force in 2006, expanded from the USA PATRIOT Act, for releasing the worm.Which is the social networking site got affected by this worm ?
Ans:Myspace
4.Identify this logo
Ans:Pinnacle
5.X was started in 2003 in the bedroom of a then-15-year-old student from New York City named Christopher Poole, who posts as "moot".Prior to starting X, Poole had been a regular participant on the Something Awful forums.He intended X to be a place to discuss Japanese comics and anime, an American counterpart to the popular Japanese Futaba Channel imageboard.What is X ?
Ans:4chan
6.Identify the logo
Ans:Alzip
7. X is a free and open source web content management framework based on PHP. It is released under the GNU General Public License. It can run on several web servers, such as Apache or IIS . X  was initially authored by Kasper Skårhøj in 1997.[6] It is now developed by two teams. The maintenance (versions 4.x, 6 and newer) tree's team leader is Oliver Hader. The development tree's team leader is Robert Lemke. What is X ?
Ans:TYPO3
8.X was founded in 2003 by Janus Friis from Denmark and X from Sweden. The Y software was developed by the Estonians Ahti Heinla, Priit Kasesalu, and Jaan Tallinn, together with Friis and X  The first public beta version was released on 29 August 2003.On 12 September 2005, eBay Inc. agreed to acquire  X . On 10 May 2011 ebay sold X to Microsoft Corporation. What is X and Y ?
Ans: X - Skype , Y- Niklas Zennström
9.Identify this logo
Ans:Konami10.The term PLOKTA essentially means pressing random keys in an attempt to get some response from a (computer) system.What does PLOKTA stands for ?
Ans:Press Lots Of Keys To Abort

1 comment:

  1. I really appreciate information shared above. It’s of great help. If someone want to learn Online (Virtual) instructor lead live training in Typo3, kindly contact us http://www.maxmunus.com/contact
    MaxMunus Offer World Class Virtual Instructor led training on Typo3. We have industry expert trainer. We provide Training Material and Software Support. MaxMunus has successfully conducted 100000+ trainings in India, USA, UK, Australlia, Switzerland, Qatar, Saudi Arabia, Bangladesh, Bahrain and UAE etc.
    For Demo Contact us:
    Name : Arunkumar U
    Email : arun@maxmunus.com
    Skype id: training_maxmunus
    Contact No.-+91-9738507310
    Company Website –http://www.maxmunus.com


    ReplyDelete