Monday, July 29, 2013

IT Quiz 116

1.Expand MLAPI ?
Ans:MultiLingual Application Programming Interface
2.Identify this Gadget

Ans:Ubuntu Edge
3.Identify this person
Ans:Kyle Mcdonald(One Red Paper Clip)
4.Expand VGA
Ans:Video Graphic Array
5.Identify (C2F)
Ans: Smart Namo is an Android Phone named after Narendra Modi
6. X is often used as a synonym for IEEE 802.11 technology. What is X ?
Ans: Wi Fi
Ans:Elk Cloner (Virus)
8.Identify the logo

9.Who coined the term AJAX ?
Ans:Jesse James Garret
10.Identify the logo
Ans: Wink e-book reader

No comments:

Post a Comment